INFRAPUNASAUNA

Nauti auringon lämmöstä pilvisinäkin päivinä!

Terveyttä ja hyvinvointia infrapunasta Raision Garden Gymissä

Liikuntakeskuksessamme nautit paitsi hieronnan tuomista hyödyistä myös infrapunan lempeästä lämmöstä. Terveyttä edistävät infrapunasaunat sopivat niin urheilijoille kuin liikuntaa harrastamattomille iästä riippumatta. Infrapunasaunan teho perustuu auringonvalon elvyttävään infrapunasäteilyyn.

Infrapunasaunan lämpö on siis samaa kuin auringon lähettämä lämpö. Saunamme avulla pääsetkin auringon lämpöön säästä riippumatta. Infrapunasaunan lämpösäteily on turvallista eikä sisällä esimerkiksi auringon UV-säteilyä. 

Hinta: kerta 10 €, 10-kortti 50 €. Kortilla voit käydä myös solariumissa.

Varaa aika asiakaspalvelusta

Tehostunut verenkierto ja aineenvaihdunta

Infrapunasauna tehostaa kudosten toimintaa ja verenkiertoa sekä parantaa kokonaisuudessaan elimistön toimintoja. Syvälämpösäteily lievittää kipua ja nopeuttaa vammojen paranemista lisäämällä verenkiertoa. Perinteiseen saunaan verrattuna infrapunasauna rasittaa sydäntä vähemmän.

Infrapunasaunaa voidaan hyödyntää myös erilaisten vaivojen helpottamiseen. Se edesauttaa ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista ja vähentää flunssan oireita. Sauna parantaa myös lihasten hapenottokykyä.

Kohonnut aineenvaihdunnan taso infrapunasaunassa polttaa kaloreita, kun keho hikoilee. Tämä edistää rasvan palamista, lisää ja vahvistaa sydämen kuntoa, auttaa poistamaan selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta. 30 minuuttia infrapunasaunassa polttaa saman verran kaloreita kuin 10 kilometrin juoksu.

Toivomme miellyttäviä ja rentouttavia saunahetkiä Garden Gymin infrapunasaunassa!

URHEILUHIEROJA

Meiltä saat myös urheiluhierojan palvelut.

Lue lisää 

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!