KOKEILE VIIKON AIKANA 3 KERTAA VELOITUKSETTA

Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jälkeen

Haluan käyttää edun 

Kuntosali Garden Gym Raisiossa

Viihtyisissä ja tilavissa tiloissamme treenaat hyvillä mielin. Liikuntakeskus Garden Gymin kuntosalit sopivat kaikille – liikkujan tasosta, koosta, tai iästä riippumatta. Meillä on myös naisille oma kuntosali!

Opastamme sinut laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Olemme valinneet laitteet ja välineet huolella, jotta saat harjoitettua koko kehosi lihaksistoa monipuolisesti ja yksilöllisiä tarpeitasi painottaen.  Nykyaikainen liikuntakeskuksemme on niin ilmanvaihdoltaan, äänentoistoltaan kuin valaistukseltaankin mitoitettu palvelemaan liikkujien viihtyvyyttä ja treenin sujumista.

Kuntosali ja laitteet

Kuntosalimme on 500 m² treenialue. Laadukkaasta laitevalikoimasta löytyvät painopakka- ja vipuvarsilaitteet sekä vapaapainoalue. Olemme valinneet laitteet tarkkaan, jotta voit toteuttaa monipuolisen treenin parhailla mahdollisilla välineillä. Salin suuri korkeus tuo avaruutta ja iso aerobinen alue televisioineen tekee saliharjoittelusta miellyttävää. Oikeat laitteet ja viihtyisä ympäristö edesauttavat treenin mukavaa sujumista!

Ota yhteyttä »

Asiakkuudet alk.
48€ /4vko

Vapaapaino- ja toiminnallinen harjoittelu

Vapaapainoharjoiteluun soveltuva lattia ja ROGUE (made in USA) -laatuvälinein varustettu toiminnallinen alue. Crossfit Raision -tunnit pidetään tällä alueella. Kun alueella ei ole tunteja, sitä voi hyödyntää omatoimiseen toiminnalliseen harjoitteluun.

Muista myös ohjattu ilmainen lapsiparkkimme, jonne voit tuoda lapsesi kuntosaliharjoittelusi ajaksi. Garden Gymillä teemme liikkumisestasi mahdollisimman kätevää!

Tervetuloa Garden Gymille – avainkortilla joka päivä 05.00-24.00.

Ota yhteyttä »

MUISTA MYÖS KEHONHUOLTO

Osallistu myös ryhmäliikuntatunneillemme, kuten kehonhuoltoon keskittyvään pilatekseen, joogaan, tai mobility-tunnille.  Lue lisää ja valitse itsellesi sopivin tapa kehonhuoltoon!

Lue lisää 

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!