KOKEILE VIIKON AIKANA 3 KERTAA VELOITUKSETTA

Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jälkeen

Haluan käyttää edun 

Naisten kuntosali Raisiossa

Garden Gymillä on myös sali, joka on tarkoitettu vain naisille. 120 m² täydellinen kuntosali takaa monipuolisen treenin niin lihaskunnon kuin aerobisen liikunnankin parissa. Käytettävissäsi on tasokas laitevalikoima ja vapaapainoalue. 

Jos siis olet etsinyt naisten viihtyisää kuntosalia, tule meille! Voit kokeilla maksutta kolmena päivänä viikon aikana paitsi kuntosalia myös muita liikuntakeskuksemme monipuolisia kuntoilumuotoja. Katso esimerkiksi ryhmäliikuntatuntien anti ja CrossFit-tunnit.

Ota yhteyttä »

Vapaapaino­harjoitteluun oma alue

Garden Gymiltä löytyy myös vapaapainoharjoitteluun sopiva lattia ja toiminnallinen alue ROGUE (made in USA) -välineillä varustettuna. Kun alue ei ole CrossFit Raision tuntien käytössä, voit käyttää aluetta omatoimiseen toiminnalliseen treeniin. 

 

Lapsiparkki viihdyttää perheesi pienimpiä, kun sinä kuntoilet

Liikuntakeskuksessamme on ohjattu, ilmainen lapsiparkki, johon voit jättää lapsesi turvallisesti treenisi ajaksi. Meille on tärkeää, että voit tehdä liikkumisestasi mahdollisimman kätevää!

Tervetuloa naisten kuntosalille Garden Gymille – avainkortilla joka päivä 05.00-24.00. 

Ota yhteyttä »

KEHONHUOLTOON OMAT HETKENSÄ

Meillä voit myös osallistua kehonhuoltoon keskittyvään pilatekseen, joogaan tai mobility-tunnille.  Lue lisää ja valitse itsellesi sopivin tapa kehonhuoltoon!

Lue lisää 

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!