LES MILLS -JUMPAT

Huippusuositut jumpat Garden Gymillä

Les Mills Raisiossa – jumppaa musiikin tahtiin

Ryhmäliikuntaa vauhdikkaan musiikin tahtiin! Les Mills -jumppiamme vetävät kansainvälisesti sertifioituneet ohjaajat, jotka pitävät huolta energisestä menosta ja oikein tehdyistä liikkeistä.

Valikoimastamme löydät sopivat jumpat niin raskaampaan treeniin kuin rauhallisempaan kehonhuoltoonkin. Katso myös muut ryhmäliikuntatuntimme.

Ota yhteyttä

BODYPUMP™

Bodypump on maailman suosituin ryhmäliikuntatunti, jonka aikana kaikki kehon lihasryhmät käydään läpi energisen musiikin tahdissa. Tunneilla käytetään pääasiassa steppilautaa, levytankoa ja painoja. Bodypumpin ansiosta sekä lihakset että luusto vahvistuvat ja yleinen hyvinvointi lisääntyy. Tunti koostuu tehokkaista perusliikkeistä, kuten kyykky, penkkipunnerrus, maastaveto, kulmasoutu, hauiskääntö ja ranskalainen punnerrus. Tunnin aikana voit polttaa jopa 600 kcal!

TONE™

Les Mills TONE™ on koko kropan treeni, joka nimensä mukaisesti kiinteyttää ja kohottaa kuntoasi! Erilaisten kyykkyjen variaatiot, toiminnallinen treeni sekä vastuskuminauhan tai painojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua polttamaan kaloreita sekä kohottamaan kuntoasi vain 45 -minuutissa! Tunnilla voit vapaasti valita oman tasosi mukaisia harjoitteita, mikä tekeekin tunnista jokaiselle sopivan aina vasta-alkajasta konkariin.

BODYBALANCE™

Joogaa, pilatesta ja taijia yhdistävä ryhmäliikuntatunti, jossa liikkeet tehdään rauhallisen musiikin tahtiin. Vatsa- ja selkälihaksia vahvistava sekä tasapainoa ja liikkuvuutta parantava tunti auttaa vähentämään lihaskireyksiä ja stressiä.

Bodybalance vaikuttaa positiivisesti ryhtiin sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoon. Tunti parantaa myös keskittymiskykyä. Bodybalance-tunnin päättää 10 minuutin loppurentoutus.

CXWORX™ 

Tehotreeniä parhaimmillaan. Keskivartalolle suunnatulla tunnilla harjoitetaan pääasiassa vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia dynaamisten lihaskuntoliikkeiden kautta. Tunnit sopivat niin alkajille kuin pitkän linjan treenaajille eivätkä sisällä askelluskoreografiaa tai hyppyjä.

CXWORX-tunti kehittää funktionaalista voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Voit tehdä liikkeitä usean eri vaikeustason versiona – tärkeintä on tehdä liike teknisesti oikein.

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!