SOLARIUM

 Tasainen rusketus helposti ja mukavasti

Solarium Garden Gymillä

Tervetuloa mukavaan solariumiin monipuoliseen liikuntakeskukseemme Raisioon. Käytössämme on uusinta teknologiaa edustava Luxura X5, jonka muotoillulla makuualustalla on mukava maata solariumin ajan. Solariumissa on myös kasvotehostaja.

Tasaista rusketusta

Solariumin avulla voit luoda tasaisen rusketuksen esimerkiksi juhlia varten. Hanki pohjarusketus ennen aurinkolomaa tai pidennä hankkimaasi rusketusta loman tai kesän jälkeen. Valo tehostaa D-vitamiinin tuotantoa ja piristää pimeän talven keskellä. Solarium on omaa aikaasi, jolloin voit rentoutua omassa rauhassa. 

Avainkortin avulla pääset nauttimaan valosta lähes vuorokauden ympäri, klo 05–24.

Hinta: kerta 10 €, 10-kortti 50 €. Kortilla voit käyttää myös infrapunasaunaa. 

Varaa aika asiakaspalvelusta

Huomioithan myös

Älä käy solariumissa lääkehoidon aikana tai hoida solariumilla ihosairauksia ilman, että olet ensin käynyt neuvottelemassa lääkärin kanssa. 

Solariumia ei tule käyttää, jos

  • olet alle 18-vuotias
  • olet herkkä auringolle tai käytät UV-säteilylle herkistäviä lääkeaineita tai kosmetiikka
  • rusketut huonosti
  • olet ollut auringossa samana päivänä
  • sinulla tai sukulaisellasi on tai on ollut ihosyöpä

Muistilista solariumin käyttäjälle

Garden Gym haluaa huolehtia asiakkaidensa terveydestä. Siksi suosittelemme lukemaan alla olevan muistilistan ennen solariumin käyttöä!

Käytäthän solariumia kohtuudella ja käyttöohjeiden mukaisesti. Ensimmäisillä käyntikerroilla kannattaa olla erityisen varovainen, jotta ihosi tottuu solariumiin. Viisi minuuttia onkin useimmille sopiva aloitusaika. Muistathan käyttää laitetta enintään käyttöohjeen suositteluaikojen verran.

Solariumkäyntien määrä kannattaa rajoittaa 10 kertaan vuodessa UV-säteilyn haittavaikutusten vähentämiseksi. Tarkkaile myös muita auringonottokertojasi. Pidä huolta ihostasi ja ota yhteyttä lääkäriin, jos ihollasi oleva luomi kutisee, muuttaa kokoaan tai ulkomuotoaan, tai vuotaa veta. 

Suojaa silmäsi aina asianmukaisilla silmiensuojaimilla. Poista myös iholta kaikki kosmetiikka ennen solariumia. Kosmeettiset aineet saattavat lisätä ihon UV-herkkyyttä ja täten johtaa jopa palovammoihin.

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!